Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo

Za ogled galerije lahko pritisnete tukaj.

Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo

V ponedeljek, 30. 11. 2015, smo v sodelovanju z Občino Videm in družbo Radio-Tednik Ptuj v športni dvorani šole Videm, ki je bila nabito polna, izpeljali prireditev Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Na odru se je zvrstilo 14 nastopajočih iz vseh treh šol Zavoda OŠ Videm.
Pia, Eva, Gal, Vid, Neža, Žiga, Monika, Nik, Dijana, Maja, Sara, Lara, Anita, Doroteja in Nika! Zablesteli ste na odru in ponosni smo na vas! S svojim talentom ste nas popeljali v pravljično deželo, prepevali o mavričnih ljudeh, princih, miru, ljubezni, sreči, pričarali ste nam snežinke.
Vi ste junaki, ki ste nam pokazali, da se talent lahko razvija, če imaš željo, če imaš ob sebi ljudi, ki te podpirajo in usmerjajo − in nenazadnje, če si upaš.
Prireditev so s točko Jaz in ti otvorili otroci Vrtca pri OŠ Videm iz skupine Kapljica pod mentorstvom vzgojiteljic Marine Mom Seka in Ane Trafela.
Da so zvezde lahko zasijale, so poskrbeli: Občina Videm, Radio-Tednik Ptuj, Miran Ostroško z razsvetljavo, Avdio Kondrič s svetlobnimi učinki, sceno je pripravil učitelj Marko Kunčnik in mentorji – Mateja Krajnc, Maja Belčič Kralj, Davorin Horvat in Dejan Štuhec.
Ob koncu prireditve, še pred razglasitvijo tistih, ki so se uvrstili v polfinale, je ravnatelj mag. Robert Murko nagovoril zbrane in vse nastopajoče razglasil za zmagovalce in jim podelil priznanja.
Dragi pevci, hvala za čudovit večer!
15. decembra pa bomo vsi skupaj v Juršincih navijali za polfinalista, Žiga in Laro.

Mateja Krajnc

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost