ŠPORT ŠPAS

Pa je res bilo tako. Športno in špasno. Dopoldne je minilo v prijetnem vzdušju, hkrati pa smo tudi malo pretegnili naše kosti.

Kljub cmeravemu vremenu nas je z veselimi toni harmonike pozdravil devetošolec Alen Orlač. Po nagovoru vodje šole Marjane Srdinšek, ki je med drugim pozdravila naše tabornike, ki so prenočili v šoli, je učenka Anja Brusar predstavila igro PROMETNA KAČA, ki jo je na naši šoli koordinirala učiteljica Marjana Notersberg. Bili smo zelo uspešni in želimo si, da trajnostni načini prihoda naših učencev v šolo postanejo stalnica.
Potek dopoldneva je predstavil športni pedagog Jože Šoštar.
Pri učiteljici Ksenji Širovnik smo si okrepili mišice, saj smo delali vaje za moč. »DRŽI, GREMO! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 IIIIIIIIIIIN DRŽIIIIIII!!«
V telovadnici so učitelji Jože, Marko in Iztok pridno šteli in dodeljevali točke pri odbojki in nogometu.
Učiteljica Jana je vodila igro košarka z okroglo vrvjo. Kakšna borba!
In v zgornji avli … igra na izpadanje, ki je prav tako malo drugačna od tistih, ki se jih navadno igramo. Malo drugačen nogomet je vodila učiteljica Marija. Namesto nog uporabljamo roke in v sklenjenem krogu z razkoračenimi nogami poskušamo doseči gol. Po igri so malo zapeli, in sicer učiteljica Janja nas je naučila pesmico Bansi.
Vodja šole ga. Marjana Srdinšek je podelila priznanja, in sicer najstarejši udeleženec je bil g. Janez Kmetec, najmlajši Nejc Milkovič in najštevilčnejša družina je bila Milkovičeva, štela je kar 9 članov. Čestitamo!

MK

sport_spas (5)

Za ogled fotografij pritisni na zgornjo fotografijo.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost