POKLICNA TRŽNICA V PONEDELJEK, 7. 12. 2015

Tukaj si lahko ogledate seznam sodelujočih srednjih šol

Navodilo za izvedbo si lahko ogledate tukaj.

Tukaj si lahko ogledate sezname po urah:

  1. Ura
  2. Ura
  3. Ura

Spoštovani starši!

Poklicna odločitev je ena izmed najpomembnejših v življenju. Vsi si želimo, da bi se naši otroci pravilno odločili in se izobrazili za poklice, ki jih veselijo in kjer so možnosti za zaposlitev dobre. Ker bi jim v šoli želeli dati čim več informacij, smo organizirali tehniški dan za predstavitve poklicev in srednjih šol na POKLICNI TRŽNICI v ponedeljek, 7. 12. 2015.
Starši naših učencev in drugi strokovnjaki bodo predstavili različne poklice na 14 poklicnih področjih. Delo bo potekalo po skupinah in vsako poklicno področje bo predstavljeno z značilnimi poklici.

Predstavitvi poklicev bo sledila POKLICNA TRŽNICA. Predstavile se bodo naslednje šole: Šolski center Rogaška Slatina, Srednja šola za prehrano in živilstvo Maribor, Srednja šola za gostinstvo in turizem Maribor, Gimnazija in srednja kemijska šola Ruše, Škofijska gimnazija Maribor, Gimnazija Ormož, Srednja prometna šola Maribor, Srednja lesarska šola Maribor, Srednja gradbena šola Maribor, Srednja ekonomska šola Ptuj, Strojna šola Ptuj, Elektro in računalniška šola Ptuj, Biotehniška šola Ptuj, predstavniki slovenske vojske in predstavniki policije Podlehnik.
Na poklicno tržnico ste vljudno vabljeni tudi starši. Pričakujemo vas med 16.45 in 17. 15 v telovadnici šole Videm.

Mag. Robert Murko,
ravnatelj

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost