MIHČEV FESTIVAL

Na Mihčevem festivalu sem se imela lepo. Zanimivo je bilo, ker sem spoznala veliko novih otrok, s katerimi sem se pogovarjala, pa tudi sodelovala v skupini. Pisali smo pesmi in dramska besedila.

Simona Herceg

 

Na Mihčevem festivalu je bilo zanimivo, saj smo se urili v pisateljevanju, spoznali nekaj novih otrok, s katerimi smo tudi sodelovali in se dobro sporazumeli. Spoznavali smo, kakšne talente imajo drugi ter kako jim vse skupaj gre. Opazili smo njihovo navdušenje nas slovenščino. Skratka, imela sem se lepo, saj sem spoznala nekaj novega in se iz tega marsikaj naučila.

Amadeja Potočnik

 

Na Mihčevem festivalu mi je bilo zelo zanimivo. Spoznala sem veliko novih prijateljev. Iz vsega, kar smo pisali in se pogovarjali, sem se veliko naučila. Učitelj je bil zelo zanimiv, saj je imel veliko otroškega duha. Veliko učencev je bilo ljubiteljev slovenščine. Še večkrat bi šla na takšno druženje.

Tamara Zemljič

 

Mihčev festival je bil zabaven in zanimiv. Udeležili smo se ga osnovnošolci različnih starosti. Skupaj smo sodelovali, se družili, spoznavali in imeli lepo. Delali smo vse mogoče stvari in se tudi malo poigrali. Doživela sem nekaj novega, kar me vedno veseli.

Lara Frelih

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost