Prvi šolski dan v šolskem letu 2023/2024

Prvi šolski dan v šolskem letu 2023/2024 smo na Osnovni šoli Videm – Podružnica Leskovec obeležili s kulturnim programom.

Vodja Podružnice Leskovec ga. Marjana Notersberg je nagovorila vse prisotne in nam zaželela uspešno šolsko leto.

Nato sta učenki zapeli šolsko himno. Na koncu kulturnega programa pa pesem Abeceda.

Učenki, ki sta povezovali kulturni program sta v nagovoru predstavili ime naše šole, kriterije, ki so potrebni za vstop v šolo. Predstavili sta tudi poslanstvo naše šole in učencev ter nas seznanili o  pomenu vzgoje.

V kulturnem programu so se predstavili učenci, ki imajo na glasbenem področju nadpovprečne sposobnosti in izjemne dosežke.

Učenec nam je opisal sposobnosti, ki jih ima vsak »muzikant«, tudi on in ostali učenci, ki igrajo različne instrumente. Na harmoniko je igralo 7 učencev, ena učenka se je predstavila z igranjem na flavto.

Učenec in učenka sta predstavila družbeni omrežji, kjer sta dokumentirana dogodka, ki so se jih udeležili 4 učenci z igranjem na harmoniko.

Prav posebna zahvala je namenjena staršem, ki so pomagali, da so naši mladi glasbeniki in ustvarjalci kulturnega programa sodelovali na prireditvi.

Sledil je sprejem osmih prvošolcev.

Vsem skupaj želim prijeten začetek šolskega leta. Šolsko leto naj bo uspešno, z veliko želje po znanju, da bi razvili čim več ljubezni do učenja in do šolskega dela. Prav tako naj bo šolsko leto zabavno, radostno, navdihujoče, polno pomoči sošolcem, tudi smeha, plesa, glasbe, zabave in športa. Ob tem pa je potrebno spoštovati tudi Pravila ravnanja in obnašanja na šoli.

Prav tako se zahvaljujem za pomoč pri prireditvi učiteljema Dejanu in Davorinu.

                                                                            Mentorica, učiteljica Aninia Kodrič

Za ogled galerije slik pritisni na sliko.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost